Corendon

Bagagekosten Corendon Airlines en Corendon Dutch Airlines

Tarieven ruimbagage bij online (tot 5 uur voor vertrek) en telefonisch bijboeken

De hoogte van ruimbagage mag niet meer zijn dan 89 cm en de breedte niet meer dan 115 cm. Dit heeft te maken met de grootte van de deur van de laadruimte.

Tarieven online:

 • Ruimbagage 20 kilo: 17 euro per enkele reis
 • Ruimbagage 30 kilo: 26 euro per enkele reis
 • Ruimbagage 40 kilo: 35 euro per enkele reis
 • Ruimbagage 50 kilo: 45 euro per enkele reis
 • Ruimbagage 60 kilo: 55 euro per enkele reis
 • Ruimbagage 70 kilo: 66 euro per enkele reis
  • Maximaal gewicht één stuk ruimbagage bij Corendon is 32 kg.

   Is uw koffer te zwaar ? Meer bagage dan geboekt ? Als u op de luchthaven aankomt en meer bagage bij u heeft dan de vooraf geboekte bagage, dan betaalt u €7,- per kilo overbagage. Per persoon mag er in totaal maximaal 50kg aan bagage worden meegenomen.

   Indien u boekt via www.corendon.nl of telefonisch via het Contact Center, kunt u direct de bagage bijboeken. Op een later tijdstip bagage online bijboeken ? Dan is dit mogelijk vanaf 6 weken voor vertrek tot maximaal 5 uur voor vertrek via fly.corendon.com.

   Indien u binnen 5 uur voor vertrek bagage wilt bijboeken, kan dit alleen op de luchthaven van vertrek. Houdt u er rekening mee dat de tarieven op de luchthaven hoger zijn.

   Tarieven handbagage bij online (tot 5 uur voor vertrek) en telefonisch bijboeken

   Handbagage tot max. 7 kg is gratis (maximale metingen 55 x 35 x 25 cm.) Let op: alles moet in 1 stuk handbagage passen, dus ook laptops, handtassen etc. Opblaasbare voorwerpen, inclusief opblaasbare ballen met sportieve doeleinden zoals voetballen zijn niet toegestaan aan boord.

   Eén stuk handbagage en één stuk ruimbagage mee aan boord meenemen per persoon. Ruimbagage mag niet zwaarder zijn dan 20kg en handbagage mag niet zwaarder zijn dan 5kg en mag maximaal de volgende afmetingen hebben: 50 x 40 x 20 centimeter. (bron: Corendon.com)

   Corendon vertrek vanaf Nederlandse luchthaven

   Bij Corendon kunt u tegen betaling uw ruimbagage bijboeken bij vertrek vanaf en aankomst op een Nederlandse luchthaven.

   Corendon vertrek vanaf Belgische luchthaven

   Bij Corendon kunt u tegen betaling uw ruimbagage bijboeken bij vertrek vanaf en aankomst op een Belgische luchthaven.

   Corendon vertrek vanaf Duitse luchthaven

   Bij vertek vanaf een vliegveld in Duitsland, mag u tot 20 kg ruimbagage per persoon gratis meenemen.

   Corendon Vliegvakanties, ooit begonnen als Turkije specialist, is tegenwoordig een allround touroperator met de bestemmingen; Turkije, Griekenland, Bulgarije, Egypte, Canarische Eilanden, Gambia, Israël, Macedonie en Tunesië. Met meer dan 250.000 passagiers op jaarbasis heeft Corendon in minder dan 6 jaar tijd de top bereikt van Nederlands touroperators.